Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-06@20:02:14 GMT

پایش لحظه ای برج طغرل و بازسازی آتشکده ری

تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۲۹۴۶۱

پایش لحظه ای برج طغرل و بازسازی آتشکده ری

خبرگزاری آریا - معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران در تشریح روند بازآفرینی شهری در سطح شهرستان ری به بازآفرینی محدوده برج طغرل اشاره کرد و افزود: وضعیت برج طغرل از طریق نصب سنسورهای زاویه سنج به صورت مداوم پایش خواهد شد.
به گزارش شهر, محمد تقی زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران در تشریح روند پیگیری مصوبات ستاد بازآفرینی استان تهران گفت: بیش از 57 درصد مصوبات ستاد بازآفرینی در استان تهران عملیاتی شده است و هریک از شهرستانهای استان مقرر شده گزارش اقدامات انجام شده را ارائه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ف
او افزود: در حال حاضر راهبرد ستاد بازآفرینی در شهرستان ری به عنوان تاریخی ترین منطقه استان تهران رویکرد توجه به حفظ بافت تاریخی و مذهبی این محدوده است. در حقیقت موضوع بازآفرینی در شهرستان ری با محوریت ساماندهی بافت فرسوده پیرامون حرم مطهر حضرت عبدالعظیم(ع) در حال پیگیری است که البته اعتبارات تخصیص یافته برای این موضوع کافی نیست و مقرر شد تا برای تخصیص اعتبارات بیشتر، جلسه ای مشترک میان شهرداری تهران، سازمان مدیریت و برنامه ریزی و استانداری تهران با هدف حل مشکلات برگزار شود.
او ادامه داد: این طرح در حال تهیه است و در این مرحله تلاش خواهیم کرد تا از محل اعتبارات ملی سهمی داشته باشد و عملیاتی شدن آن پیگیری شود. بی تردید این طرح متناسب با کارکردهای مذهبی حرم عبدالعظیم حسنی (ع) تعریف شده و عملیاتی خواهد شد.
معاون استاندار تهران در بخش دیگری از صحبت های خود به نصب حسگرهای هوشمند در کنار برج طغرل اشاره کرد و افزود: بازسازی آتشکده ری، برج طغرل و برج نقاره خانه نیازمند تخصیص اعتبار است. همچنین با هدف پایش لحظه ای وضعیت برج طغرل به عنوان یک اثر میراثی به زودی سنسورهای زاویه سنج در کنار این برج نصب خواهد شد.
تقی زاده با تاکید بر اینکه برخی پروژه ها باید با استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی تکمیل و ساخته شوند، ادامه داد: بعضا دستگاه های اجرایی با محدودیت های مالی و اداری مواجه هستند، لذا برخی طرح های بازآفرینی شهری با کندی پیش می رود. در برخی نقاط و شهرستان های استان باید از محل اعتبارات ارزش افزوده در بازآفرینی شهری بهره گرفت.
او در تشریح اقدامات حوزه بازآفرینی شهری در سایر شهرستان های استان تهران، اظهار کرد: حرایم اطراف کاروانسرای حاج کمال در رباط کریم ظرف یک ماه باید تعیین تکلیف شود و با مشارکت شهرداری و فرمانداری از محل اعتبارات ارزش افزوده روستاهای فاقد دهیاری این کاروانسرا بازسازی خواهند شد.
به گزارش ایسنا او تاکید کرد: دبیرخانه ستاد بازآفرینی و همچنین دفتر فنی مسئول پیگیری و تلاش جهت اجرایی کردن دیگر مصوبات ستاد بازآفرینی استان تهران هستند. تاکنون 60 درصد مصوبات ستاد بازآفرینی در دو شهرستان پیشوا و ورامین اجرایی شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مصوبات ستاد بازآفرینی بازآفرینی شهری استان تهران برج طغرل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۲۹۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۲ هزار هکتار از اراضی شهرستان بروجرد زیر کشت می‌رود

ایسنا/لرستان مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در لرستان گفت: بیش از ۲۲ هزار هکتار از اراضی شهرستان بروجرد در قالب طرح جهش تولید زیر کشت می‌رود.

مجید طائف در حاشیه بازدید از مزارع الگویی بروجرد در گفت‌وگو با ایسنا بیان کرد: تعهد ما در شهرستان بروجرد در قالب طرح جهش تولید در دیمزارها ۲۲ هزار و ۶۹۶ هکتار بوده که تاکنون  ۱۹ هزار و ۳۷۵ هکتار زیر کشت رفته است.

وی ادامه داد: طی دو سال ۲۷ دستگاه ادوات کشاورزی برای این شهرستان در قالب این طرح برای کشاورزان تامین شده است.

طائف اظهار کرد: ۲۹ کارشناس برای اجرای طرح جهش تولید در شهرستان بروجرد در حال فعالیت بوده و ۵ مرکز خدمات کشاورزی نیز برای این مهم در نظر گرفته شده است.

این مسئول به جزئیات اجرای طرح در این شهرستان اشاره کرد و گفت: ابلاغی گندم ۹۰۰۰ هکتار بوده که ۱۱ هزار و ۹۰۰ هکتار کشت شده است.

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در لرستان تصریح کرد: تعهد ستاد در جو ۷۵۰۰ هکتار بوده که ۶۵۰۰ هکتار اجرایی شده است. همچنین نخود ۷۵۰ هکتار بوده که ۶۵۶ هکتار انجام شده است.

وی با بیان اینکه اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها می‌تواند ما را در بحث تولید غلات به خوکفایی برساند، یادآور شد: با توسعه این طرح می‌توان امیدوار بود که قسمت مهمی از غلات در آینده در دیمزارها تولید شوند.

طائف با بیان اینکه جهش تولید در دیمزارها می تواند به امنیت غذایی کشور کمک کند، اظهار کرد: طرح‌ها و پروژه‌هایی که در قالب این طرح بزرگ پیگیری می‌شوند می‌توانند اثرات بسیار مثبتی در مقاومت گیاهان به استرس‌های محیطی داشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرورت راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر
  • هیچ صندوقی در انتخابات تهران ابطال نشد
  • اجرای ۱۸۰ برنامه شاخص هفته بسیج در شاهرود پیش‌بینی شد
  • مصوبات شورای شهر تهران قابل ردیابی شد
  • پایش واحد های شن و ماسه شهرستان چایپاره
  • تشکیل مجمع خیرین حرم ساز در کهگیلویه و بویراحمد
  • سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران رونمایی شد
  • رونمایی از سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران | معاون شهردار: نظارت گریز نیستیم
  • پایش و نظارت۱۴۴ فروشگاه کالای اساسی در عباس آباد
  • ۲۲ هزار هکتار از اراضی شهرستان بروجرد زیر کشت می‌رود