Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر ارجمند در گفتگو با خبرنگار مهر، با تاکید بر اینکه آیتم بسیار مهمی که امسال قصد داریم بر روی آن کار کنیم، تشویق سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری است، گفت: در سال‌های گذشته سرمایه‌گذاران برای حضور در عرصه‌های گردشگری و میراث‌فرهنگی تشویق می‌شدن.

وی افزود: امسال بسته ویژه‌ای برای تشویق سرمایه‌گذاران برای حضور در عرصه صنایع‌دستی دیده شده و تلاش می‌شود با مانع‌زدایی در این مسیر، پشتیبانی‌های لازم برای تحقق این امر صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارجمند با بیان اینکه زنجان به عنوان شهر جهانی ملیله به ثبت رسید، ادامه داد: در زمینه ملیله فعالیت های خوبی برای توسعه این رشته از صنایع دستی انجام شده و در تلاش هستیم حوزه آموزش رشته ملیله را گسترش دهیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان با بیان اینکه حوزه صنایع‌دستی شاهد فعالیت در شاخه‌های مختلف، از جمله آموزش، توسعه، ترویج، بازاریابی، فروش و … هستیم، گفت: برای هر کدام از این موارد برنامه‌ریزی صورت گرفته تا امسال با توجه به شعار سال، هم از هنرمندان و صنعت‌گران پشتیبانی‌های لازم انجام شود و هم اگر مانعی در عرصه تولید داشته باشند، مانع‌زدایی لازم صورت گیرد.

ارجمند با بیان اینکه فروش صنایع‌دستی تحت تاثیر تعطیلی سفرها قرار گرفته است، افزود: سال گذشته در راستای فعال نگه داشتن کارگاه‌های صنایع‌دستی و نیز شعار سال گذشته که «جهش تولید» بود، دوره‌های آموزش فروش صنایع‌دستی در بستر فضای مجازی را برای صنعت‌گران صنایع‌دستی برگزار کردیم.

وی با بیان اینکه بخش قابل توجهی از فروش هنرمندان و صنعت‌گران عرصه صنایع‌دستی، امروز در بستر فضای مجازی اتفاق می‌افتد، گفت: سال گذشته جشنواره قلم‌تراش برتر در استان برگزار و استادکاران خوب قلم‌تراش و آثار ماندگار معرفی شدند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان، از آغاز فصل جدید مرمت‌ها در گنبد تاریخی سلطانیه خبر داد و افزود: یکی از کارهای بسیار خوبی که امسال آغاز خواهد شد، مرمت تزئینات ایوان شمالی و شمال‌غربی است. طبق برنامه زمان‌بندی برای هفته میراث‌فرهنگی، ایوان شمالی رونمایی می‌شود.

ارجمند افزود: تزئینات مختلفی را در داخل گنبد آغاز کرده‌ایم. علاوه بر این احیای ورودی دروازه شمالی جزو برنامه‌های اصلی این اداره‌کل در گنبد سلطانیه است.

وی با یادآوری اینکه محوطه‌سازی، مرمت و احیای برج و باروی گنبد سلطانیه جزو برنامه‌های اصلی است که کارگاه آن هم‌اینک فعال بوده و یکی از برنامه‌های خاناسازی برج و بارو است، ادامه داد: علاوه بر این، بازار بزرگ زنجان جزو برنامه‌های مرمتی این اداره‌کل به شمار می‌رود. همچنین کار مرمت بقعه قیدار نبی، چلبی‌اوغلی، امام‌زادگان و ابنیه‌های مختلف تاریخی را نیز در قالب مرمت‌های اضطراری استان و تک‌پروژه‌ها آغاز خواهیم کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان با اشاره به اقداماتی که در خصوص برج و باروی زنجان انجام شده است، گفت: برج و باروی زنجان در منتی‌الیه جنوبی شهر زنجان قرار گرفته که تقریباً یک‌چهارم برج و بارو تملک، آزادسازی و مرمت شده و مابقی برج و بارو در داخل ملک افراد ساکن در آن منطقه است، به همین خاطر باید جزو برنامه‌های تملک قرار گیرد که اگر تملک‌ها به صورت کامل صورت گیرد، املاکی که بر روی برج و بارو ساخته شده است، تخریب می‌شود و برج و بارو بعد از اینکه به طور کامل بیرون آمد، نسبت به مرمت آن اقدام خواهد شد.

ارجمند افزود: سال گذشته توانستیم معدن نمک چهرآباد را به عنوان پایگاه ملی میراث‌فرهنگی به ثبت برسانیم که اتفاق بسیار مهمی بود که به تبع آن اعتبارات خوبی نیز به استان تخصیص داده خواهد شد.

کد خبر 5249946

منبع: مهر

کلیدواژه: صنایع دستی زنجان میراث فرهنگی زنجان امیر ارجمند ویروس کرونا کرمانشاه شیوع کرونا آمار کرونا گرگان بوشهر ایلام خطبه های نماز جمعه انتخابات 1400 عکس استانها اراک واکسن کرونا کنکور سراسری خشکسالی سرمایه گذاران جزو برنامه میراث فرهنگی صنایع دستی برج و بارو سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۱۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، رحیم سرهنگی در نشست با هیئتی از سرمایه گذاران، تجار، فعالان اقتصادی و گردشگری ترکیه گفت: کیش با داشتن شرایط آب وهوایی می‌تواند در فصول سرد ترکیه میزبان گردشگران این کشور باشد.

وی، گفت: با توجه به تفاوت آب وهوایی، دوکشور می‌توانند نقش مکمل درگردشگری وتبادل گردشگر ایفا کنند.

رحیم سرهنگی گفت: یکی از ظرفیت‌های کیش موقعیت ارتباطی با ۸ کشور حوزه خلیج فارس و دریای عمان است و این شرایط، کیش را به مرکزی برای تجارت بین المللی تبدیل می‌کند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، با استقبال از برقراری روابط اقتصادی، تجاری و گردشگری با ترکیه، گفت: در شرایطی که کشور‌ها درتلاش هستند به قطب‌های تجاری تبدیل شوند ایجاد منافع مشترک می‌تواند کیش وترکیه را به قطب تجاری تبدیل کند.

نمایندگان شرکت‌ها و سرمایه گذاران ترکیه نیز در این نشست با تقدیر از میزبانی کیش، به مزیت‌های اقتصادی کیش اشاره کردند و درخصوص اجرای فعالیت‌های تولیدی، برگزاری رویداد‌ها وجشنواره‌ها و ایجاد نمایشگاهی از نشان‌های کشور ترکیه اعلام آمادگی کردند.

چند تفاهم‌نامه بین سازمان منطقه آزاد کیش و سرمایه‌گذاران ترکیه با هدف توسعه‌ی همکاری‌های اقتصادی، تجاری، سرمایه‌گذاری و گردشگری امضا شد.

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • راه‌‌اندازی آنلاین‌شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در طبس
  • فروشگاه مجازی صنایع دستی و سوغات محلی در طبس راه اندازی شد
  • راه اندازی آنلاین شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در شهرستان طبس
  • تدارک ۳۰ ویژه برنامه در هفته بسیج سازندگی/ فعالیت ۶۰۰ گروه جهادی در گرگان
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود
  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران