Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس لرستان- نسرین صفربیرانوند، سال ۹۳ بود که عملیات اجرایی برج‌های دوقلو آغاز و تابلو روز شمار آن نصب شد اتفاقی که نوید پایان پروژه را در زمان مقرر می‌داد اما  طولی نکشید که تابلو روز شمار خاموش شد تا سرنوشت این پروژه هم مانند دیگر پروژه‌ها در هاله‌ای از ابهام قرار بگیرد.

اعضا شورای شهر دوره چهارم از این پروژه به عنوان یکی از ظرفیت‌ها و جاذبه‌های گردشگری یاد کردند اما متاسفانه نه تنها تکمیل نشد بلکه همچنان نیمه کاره است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با متوقف شدن پروژه اظهار نظر و صحبت‌های متفاوتی از سوی اعضا شورای شهر، شهرداری و سرمایه گذار مطرح می‌شود و هر کدام دیگری را متهم به اجرا نکردن تعهدات می‌کند.

مسوولان شهرداری از ضایع شدن حق خود سخن به میان می‌آورند و آن طرف سرمایه‌گذار از بی مهری مسوولان صحبت می‌کند.
فارغ از اینکه کدام طرف مقصر است اما این وسط مردم نگران از بلا تکلیفی برج‌هایی هستند که هیچگاه قد نکشیدند.

حکایت پروژه‌های ناتمام و بلاتکلیف در خرم‌آباد قصه و داستانی تکراری است، نیمه کاره بودن هتل پارک صخره‌ای و کتابخانه مرکزی و برج‌های دوقلو نماد ناتوانی در اجرای پروژه‌هایی است که می‌توانستند نقش مهمی در توسعه شهر داشته باشند.

 

عدم مدیریت سرمایه‌گذار

رییس شورای اسلامی شهر خرم‌آباد با اشاره به اینکه عملیات اجرایی برج‌های دوقلو در شورای چهارم کلید خورد، عنوان می‌کند: سال ۹۲ بود که با شرکت معین کوثر قرار دادی را مبنی بر ساخت برج‌های دوقلو در ۲۸ طبقه منعقد کردیم.

رضا بیرانوند می‌گوید: بر اساس این قرارداد آورده شهرداری زمین و پروانه بود و سهم شهرداری در این پروژه ۲۵ درصد مشخص شد.

وی می‌افزاید: قرار بود ظرف سه سال پروژه تکمیل شود و حتی تابلو روز شمار هم در محل پروژه نصب شد، اما متاسفانه بعد از مدتی به دلیل عدم مدیریت سرمایه‌گذار پروژه رها شد پس از آن هم گرانی و تورم کار را سخت تر کرد.

رییس شورای اسلامی شهر خرم‌آباد در پاسخ به برخی انتقادها مبنی بر سهم کم شهرداری در پروژه برج‌های دوقلو، توضیح می‌دهد: ببینید هر سرمایه‌گذاری دنبال سود و بازگشت سرمایه خود است، بنابراین قرار داد باید به گونه‌ی باشد که سرمایه‌گذار انگیزه انجام کار داشته باشد.

بیرانوند می‌گوید:  از طرفی در قرار داد هم قید شده که اگر کارفرما نتواند به تعهدات خود عمل کند قرارداد فسخ شود و به همین دلیل هم اجازه کار را ندارد و باید ضرر و زیان شهرداری را پرداخت کند.

از سرمایه گذاران حمایت می‌کنیم

وی با اشاره به اینکه ما نباید اجازه دهیم عمر این پروژه طولانی و مشمول زمان شود، بیان می‌کند:  ما همچنان بر حمایت از سرمایه‌گذار تاکید داریم و از تمام توان خود برای اینکه پروژه به سرانجام برسد استفاده می‌کنیم.

رییس شورای اسلامی شهر خرم‌آباد با بیان اینکه شورای دوره ششم پیگیر رفع مشکلات برج‌های دوقلو هستند، عنوان می‌کند: پیگیر هستیم با مدیرعامل پروژه جلسه‌ای داشته باشیم تا مشکلات و اختلافات را رفع کنیم.

بیرانوند معتقد است: تکمیل پروژه هم به نفع شهرداری هم سرمایه‌گذار و هم مردم است، یک پروژه که در موقعیت مکانی بسیارمناسبی قرار دارد.

 

حق شهرداری ضایع شده است

شهردار خرم‌آباد نیز با بیان اینکه قرارداد ساخت برج‌های دوقلو ۹۳/۱/۲۴ با سرمایه‌گذاری شرکت معین کوثر منعقد شده، عنوان می‌کند: این پروژه در زمینی به مساحت هفده هزار و ۵۳۰ متر مربع و زیر بنای ۱۵۰۰۰۰ مترمربع در دو برج سی طبقه  که دارای امکاناتی از قبیل واحدهای مسکونی، تجاری ، مراکز خرید ، ورزشی ، رستوران و.... بسته شد.

سعید فتوحی می‌گوید: سهم شهرداری ۲۵ درصد و شرکت معین کوثر ۷۵ درصد بوده که ما معتقد هستیم حق شهرداری در این پروژه ضایع شده است.

وی با اشاره به اینکه سرمایه‌گذار به تعهدات‌ عمل نکرده است، می‌افزاید: پروژه  بعد از ۷ سال تنها ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، در حالی که قرار بود ۴۰ ماهه پروژه تحویل داده شود.

شهردار خرم‌آباد در پایان صحبت‌های خود می‌گوید: اکنون توسط شهرداری طرح شکایت شده ودر حال پیگیری برای فسخ قرارداد هستیم.

 

شهرداری به تعهدات خود عمل کرده است 

مشاور و رییس دفتر مدیرعامل گروه سرمایه گذاری معین کوثر اما می‌گوید: ما کار را طبق قرارداد جلو بردیم اما متاسفانه شهرداری به تعهدات خود هم در بحث پروانه و هم اینکه قرار بود یک دانگ از زمین را به اسم ما کند عمل نکرده است.

سعید یحیایی می‌افزاید: از طرفی اداره مالیات حدود بیست میلیارد تومان مالیات بابت پیمانکاری معین کرده در حالی که ما پیمانکار نیستیم.

وی ادامه می‌دهد: مالیات می‌گوید زمانیکه عرصه‌ی به نام شما نیست پیمانکار محسوب می‌شوید و این منطقی است، شهرداری قرار بوده سال ۹۵ و ۹۶ بخشی از زمین را به نام ما کند اما این کار را انجام نداده است.

مشاور و رییس دفتر مدیر عامل گروه سرمایه‌گذاری معین کوثر تاکید می‌کند: همیشه سعی کردیم تعامل داشته باشیم و در این راستا در جلسات  شورای هماهنگی و نظارتی استان شرکت کرده‌ایم،حتی صورت جلسه شورای نظارتی هم داشته‌ایم.

یحیایی می‌گوید: هیچ سرمایه‌گذاری پیدا نمی‌شود که کل هزینه پروژه را تزریق و در پایان آن را برداشت کند.

وی بیان می‌کند: نه زمینی به نام ما کرده‌اند که بتوانیم تسهیلاتی بگیریم نه هم مجوز پیش فروشی، در حال حاضر هم که کار را به سمت حقوقی برده‌اند ما هم  ازاین طریق ادامه می‌دهیم شورای شهر دوره پنجم دوسال ما را چرخاند.

مشاور و رییس دفتر مدیر عامل گروه سرمایه‌گذاری کوثر می‌افزاید: سه سال پیش مجوز پیش فروش درست هنگام سیل ۹۸ را صادر کردند اما ما در شرایطی که مردم درگیر بودند نمی‌توانستیم تبلیغ پیش فروش داشته باشیم زیرا هم کار غیر اخلاقی و هم محکوم به شکستی بود پس از آن دیگر مجوزی صادر نشد.

یحیایی در خصوص ادعاهای شهرداری توضیح می‌دهد: مستندات کاملا مشخص و موجود است، این وسط باید دید که چه کسی مقصر است شهرداری یا سرمایه‌گذار ما هم منتظر حکم هستیم.

وی تاکید می‌کند: ما یک نهاد هستیم که مدافع خانواده شهدا هستیم و در راستای مسوولیت اجتماعی در مناطق کم برخوردار سرمایه‌گذاری می‌کنیم.

مشاور و رییس دفتر مدیر عامل می‌گوید: من دلم برای مردم این استان می‌سوزد امیدوارم مسوولان بومی بیایند که دلشان برای استان بسوزد‌.

یحیایی در پایان صحبت‌های خود پیشرفت فیزیکی پروژه را حدود  ۳۵تا ۳۷ درصد عنوان می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: برج های دوقلو رییس شورای اسلامی شهر خرم آباد شهردار خرم آباد مشاور و رییس دفتر برج های دوقلو سرمایه گذاری سرمایه گذار معین کوثر خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۸۴۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت

هفته کاری که به اتمام رسید، شاخص کل بورس ۱‌.۷۲ درصد کاهش یافت و در ارتفاع ۲ میلیون و ۲۶۴ هزار واحدی قرار گرفت و شاخص کل هم‌وزن با کاهش ۱.۶۸ درصدی در پله ۷۵۰ هزار و ۸۴۳ واحدی قرار گرفت و شاخص کل فرابورس نیز با کاهش ۱.۶۱ درصدی در ارتفاع ۲۵ هزار و ۱۹۳ واحدی ایستاد.

کوروش آسایش، کارشناس بازار سرمایه در خصوص روند بازار سرمایه به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در این هفته کاری، شاخص صنعت حمل و نقل با افزایش ۴.۴ درصدی بیشترین رشد را در بین صنایع بورسی تجربه کرد و بعد از آن صنعت انتشار و چاپ در جایگاه دوم قرار گرفت. صنعت استخراج نفت به جز کشف هم با افت ۱۰.۷۷ درصدی بیشترین کاهش را تجربه کرد.

او اظهار کرد: مجموع ارزش معاملات خرد و حق تقدم‌ها در این هفته کاری ۱۵ هزار و ۶۸ میلیارد تومان بود. جزئیات ارزش معاملات خرد روزانه به این شکل بود که شنبه ۳ هزار و ۷۸۴ میلیارد تومان، یکشنبه ۳ هزار و ۹۵ میلیارد تومان، دوشنبه ۳ هزار و ۵۳ میلیارد تومان، سه شنبه ۲ هزار و ۸۶۸ میلیارد تومان و چهارشنبه ۲ هزار و ۸۰۸ میلیارد تومان ارزش معاملات بر روی تابلو ثبت شد.

خروج هزار و ۳۴۴ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها از بازار سهام 

او گفت: میانگین سرانه خرید افراد حقیقی در این هفته کاری ۲۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان و میانگین سرانه فروش آن‌ها ۲۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان بوده است. همچنین در این هفته هزار و ۳۴۴ میلیارد تومان نقدینگی افراد حقیقی از بازار سهام خارج شد. 

فراهم شدن مجالی برای رشد سهام بازار محور در کوتاه مدت 

در ادامه هم رباب وفایی کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: اوایل هفته کاری با توجه به افزایش قیمت‌های جهانی کامودیتی‌ها شاهد شروع متعادلی بودیم، اما در جدال عرضه و تقاضا، فروشندگان برنده بودند و دوباره یک هفته‌ اصلاحی و خسته کننده را سپری کردیم. فقط شاهد نوساناتی در محدوه‌های حمایتی سهام بودیم، تعداد محدود، سهام بازیگر محور هم مجالی برای نوسان و رشد کوتاه مدتی داشتند.

این کارشناس بازار سرمایه افزود: افزایش نرخ انرژی و افزایش مالیات ستانی در کنار افزایش نرخ بهره شرکت‌ها را تحت فشار قرار می‌دهد و عدم تعدیل نرخ دلار نیما از بعد درآمدی را دچار مشکل می‌کند و حاشیه سود‌ها کاهش می‌یابد. برای جلوگیری از افت تولید، با افزایش نرخ‌های منطقی در صنایع برای پوشش رشد هزینه‌ها موافقت می‌شود.

او افزود: انتشار اوراق سنگین توسط دولت و بالا ماندن نرخ بهره، ابهام سقف معافیت مالیاتی و ... خریدار را یک قدم عقب‌تر در انتظار نگه می دارد. هر بار با نزدیک شدن به محدوده‌ حمایتی شاخص و سهام شرکت‌های بزرگ تر، شاهد سفارش‌های حمایتی بازارساز و نوسانات مثبت هستیم منتهی تا زمانی که این دور باطل ادامه دارد حرف خاصی برای گفتن نمی‌ماند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • هزینه ۱۲ هزار میلیارد تومانی منوریل قم / چالش عبور از مقابل حرم حضرت معصومه (س) حل نشد
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگترین پروژه شهرداری می‌گذرد؛ برج‌های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگ ترین پروژه شهرداری می گذرد برج های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • تشکیل شرکتهای واسطه برای جذب سرمایه خارجی قانونی شد
  • سرمایه‌گذار معروف: هوش مصنوعی راهی برای کلاهبرداری است
  • تعیین تکلیف سایت جدید پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در گام‌ نهایی
  • جلسه استیضاح شهردار ساری برگزار شد
  • صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان در قم تشکیل می‌شود
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد